Zeeuws-Vlaanderen

5-daagse tuinreis Zuid-Duitsland

Afdeling:

Zeeuws-Vlaanderen

Datum:

03-06-2020 t/m 07-06-2020


Kosten:

€ 645

Kosten lid:

€ 595

Locatie:

Zuid-Duitsland

De ochtend van woensdag 3 juni begint de reis! U wordt om 08:00 uur opgehaald bij de bushalte Alvarezlaan te Terneuzen. Vanuit hier vertrekt u naar het zuiden van Duitsland, waar de komende dagen een aantal prachtige tuinen op u wachten. Deze dag begint met een tuin in België, waarna u doorrijdt naar de botanische tuin van Frankfurt, alvorens te arriveren bij het hotel in Reutlingen. Vervolgens gaan we dagelijks 2-3 bijzondere tuinen bezoeken.

Het City Hotel Fortuna Reutlingen ligt vlakbij het centrum van Reutlingen en is voorzien van alle moderne gemakken. Het eigen restaurant serveert elke avond heerlijke lokale en internationale specialiteiten en er is een gezellig terras waar u met mooi weer van een drankje kunt genieten. De kamers zijn goed uitgerust en hebben een eigen badkamer met bad/douche, toilet en wastafel. U kunt gebruik maken van de aanwezige tv en er is wifi.  

Zie bijgaande document met het volledige dag tot dag programma.

Aanmelding kan via bijgaand aanmeldings document in te vullen en voor woensdag 4 maart 2020 op te sturen naar J. Hendrix, Arnelaan 20 4535CN Terneuzen.

Een van de toppers van deze reis is Bloemeneiland Mainau. In het zuidwesten van Duitsland ligt de Bodensee met in het midden het bloemeneiland Mainau, zo genoemd vanwege de grote hoeveelheid bloemen, planten en bomen die hier te vinden zijn. Een korte impressie van dit bloemeneiland is in bijgaand filmpje.