Cursus bloemschikken; Frameboeketten (4)

04-03-2020

Astrantia
Graaf Jansdijke B42
4554CB Westdorpe

Staat u in een bloemenwinkel ook wel een jaloers naar de bloemist te kijken als zij het boeket in een aantal tellen in elkaar draait? Dan hebben wij dit jaar DE perfecte lessenreeks voor u in elkaar gezet. Het thema van deze lessenreeks is: frame boeketten.

Gedurende 4 lessen gaan we aan de slag met het maken van verschillende soorten frames. Waarin je een boeket kan maken. Iedere les maken we een ander soort frame waarna we hem opvullen met bloemen. De frames maken jullie zelf met gebruik van, takken en ijzerdraad maar dit kan ook met karton of ……. nou ja vul maar in.

Het leuke van deze reeks is dat u zelf kunt kiezen welke lessen u wilt volgen. Dus 1, 2, 3, of gewoon alle 4.

Hieronder een voorbeeld van een frameboeket door Tanja Platschorre, de docente van deze cursus, gemaakt voor het bloemisten vakblad Bloem & Blad.

Wij zorgen voor alle bloemen, bij-materialen en andere hulpmiddelen. (hebt u zelf een snoeischaar is het handig deze voor de zekerheid mee te brengen)

Tanja Platschorre van BloemenAtelier De Astrantia uit Westdorpe gaat de lessen verzorgen. Zij heeft heel wat jaren ervaring in zowel lesgeven als in het bloemen vak.

Data’ s:

• Les 1: woensdag 23 oktober
  • Les 2: woensdag 27 november
  • Les 3: woensdag 22 januari
  • Les 4: woensdag 4 maart

Plaats: Bloemenatelier De Astrantia, Graaf Jansdijk B42, 4554 CB Westdorpe. Start lessen: 19.30 uur.

Vervoer kan via carpooling geregeld worden.

Leden € 32,50 per les. Niet-leden € 37,50 per les.

De cursuskosten dienen vooraf betaald te worden via rekening NL 29RABO 0 330 4482 69 t.n.v. Groei & Bloei, onder vermelding van Cursus Bloemschikken en de les of lessen welk u wilt volgen (les 1, 2, 3 of 4, of alle 4).

Opgave via e-mail jhendrix(at)zeelandnet.nl (of 06-4243  5090) én betaling van de lessen.