Zeeuws-Vlaanderen

Dé Kerstbrocante die u niet mag missen!

Afdeling:

Zeeuws-Vlaanderen

Datum:

06-12-2019 t/m 06-12-2019


Kosten:

Gratis

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Prin s Willem van Oranjeschool
Leeuwenlaan 31
4532 AE Terneuzen

Route

Op deze vrijdag organiseert Groei & Bloei inmiddels voor de 9de  maal een gezellige en inspirerende Kerstbrocante.

Zoals voorgaande jaren vindt deze plaats in de Prins Willem van Oranjeschool aan de Leeuwenlaan 31 te Terneuzen, deze is gratis te bezoeken van 18:00 tot 21:00 uur.

De grote hal in de school wordt omgetoverd tot een gezellige Kerstmarkt met sfeervolle live muziek om u alvast in (kerst)stemming te brengen. Deze kerstbrocante vindt binnen plaats, weer of geen weer; u blijft te allen tijde lekker droog!

Er wordt glühwein, warme chocomelk, koffie en thee en geschonken. Daarnaast hebben we “wat lekkers” voor erbij. Bij binnenkomst krijgt u weer een gratis bonnetje voor een kerstdrankje! Wij proeven hierin alvast de ‘ouderwetse gezelligheid’.

Er zijn diverse kramen met kerstspullen, maar er zijn ook prachtige kerststukken, kerstkransen, zelfgemaakte sieraden, buitendecoraties e.d. te koop. Dit alles wordt aangeboden tegen zeer aangename prijzen. Het is dus betaalbaar én toch exclusief…  en bij sommigen kraampjes steunt u ook nog een goed doel.

Zoals voorgaande jaren zijn er ook weer vers gekapte kerstbomen te koop, deze worden buiten op het plein aangeboden.

Namens de hele organisatie heten wij u dan ook hartelijk welkom! De toegang is gratis én wij bieden u ook nog een gratis drankje aan.

Voor meer informatie;

Jan Hendrix. jhendrix@zeelandnet.nl of 06-4243 5090