Zeeuws-Vlaanderen

Weg van jou – Geluk is dichterbij dan je denkt

Afdeling:

Zeeuws-Vlaanderen

Datum:

11-01-2020 t/m 11-01-2020


Kosten:

€ 5.00

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Leeuwenkwartier
Leeuwenlaan 31
4532 AE Terneuzen

Route

Deze film gaat over het begin van het grootse project van de bouw van de nieuwe sluis in Terneuzen, wat een grote impact heeft voor Zeeuws-Vlaanderen.

De beelden uit de film zullen heel herkenbaar zijn voor iedereen!

Inhoud van de film: 

De ambitieuze dertiger Evi  is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen.

Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan met haar werk voor de nieuwe zeesluis.

Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de klei van Zeeuws-Vlaanderen of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Kijk op de volgend link naar een korte indruk van deze film: https://www.youtube.com/watch?v=qzb5dZAkfLo