Workshop Paverpol - Kerststukje

Leeuwenkwartier
Leeuwenlaan 31
4532 AE Terneuzen

Deze keer op veler verzoek een derde keer Powertex workshop. Deze workshop wordt weer gegeven door Annemie Van den Abeele uit Adegem. De vorige keer op 18/10/2018 werd door de 18 deelnemers een vogel gemaakt; iedere deelnemer kon daar zijn creativiteit in kwijt en ging met een fantastische creatie naar huis!

Powertex of Paverpol is een textiel verharder en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is een soort twee-componenten lijm waar je textiel in doopt en als het is opgedroogd wordt het hard. Van een oud T-shirt kan je zo een leuk tuinbeeld maken. Het is buitenbestendig zelfs bij vorst. Powertex is een milieuvriendelijk materiaal die ook perfect als lijm kan worden gebruikt. Met dit product worden ook schilderijen gemaakt, of zelf hardende klei, waar we ditmaal vanwege het jaargetijde een kerststukje uit zullen maken.

Alle materialen zijn aanwezig. Breng voor deze workshop een deegrol mee en een oude handdoek om de handen schoon te vegen. Gezien het feit dat het product zich hecht aan textiel, gelieve oudere kleren aan te trekken.

Deze keer gaan we een Kerststuk maken op een standaard. De workshop kost € 32,50 voor leden en € 37,50 voor niet leden. Dit is inclusief materiaal en koffie en thee.

Tijdens de workshop heeft men de keuze uit een aantal beeldjes om bij het kerststukje te plaatsen, waarvoor de kosten (€ 3 tot € 10, -) ter plaatse afgerekend dienen te worden.

Let op; aanvang workshop is om 19.00 uur. Opgave voor 10 november!

Tevens aangeven welk kerststuk men wil maken: de iglo of de skiër (zie voorbeeld).

Opgeven via e-mail jhendrix@zeelandnet.nl (of via 06-4243 5090) én betaling vooraf.

Betalen op rekening nr. NL 29RABO 0 330 4482 69 t.n.v. Groei & Bloei onder vermelding van Paverpol workshop, lidnummer en naam & telefoonnummer van deelnemer(s) en werkstuk welke men wil maken..