Foto's

Kerstbrocante

Ook dit jaar organiseerden we op vrijdagavond 13 december weer de Kerstbrocante in de Prins Willem van Oranjeschool. Een zeer geslaagd evenement met maar liefst 320 bezoekers!

De school met het binnenplein werd omgetoverd tot een heuse kerstmarkt met sfeervolle muziek om u alvast in kerststemming te brengen.

Er waren diverse kramen met kerstspullen die een 2de kans verdienen, kerststukken en kerstkransen gemaakt door onze leden, er waren zelfgemaakte sieraden, cup-cakes, beren, buiten-decoraties en nog veel meer te koop.

Ook hadden we aan de goede doelen gedacht; vertegenwoordigers van Dorcas, Kankerfonds voor dieren en Kika waren aanwezig.

Binnen was het gezellig warm buiten stonden er vuurkorven en waren er kerstbomen en diverse houten gebruiksartikelen te koop.

Ook dit jaar weer was de toegang is gratis evenals een warme consumptie in de vorm van chocomel of gl├╝hwein! Dit werd zeer op prijs gesteld!

Toch een extra woord van dank aan de directie van de Prins Willem van Oranjeschool welke een en ander gratis tot onze beschikking stelt: grote dank hiervoor!

 

 

 
meer
06
Oct
Oogst: basilicum, hazelnoot, tomaat
03
Oct
dierbare foto