Lente TUIN en Woon beurs

Vrijdag 21 t/m zondag 23 maart werd in de Zeelandhallen in Goes de derde editie van de Lente TUIN en Woon beurs georganiseerd. Nog voor het voorjaar echt begonnen was, kon u drie dagen lang volop inspiratie voor het voorjaar en de zomer vinden.
Aan deze beurs namen ook de 6 afdelingen van Groei & Bloei in Zeeland deel, waaronder onze afdeling Zeeuws-Vlaanderen en noord België. Wij waren aanwezig op zaterdagmiddag 22 maart met bloemschikdemonstraties, verkoop van gemaakte bloemstukken, een wedstrijd voor kinderen (waarbij ze de hulp van pa, ma, opa of oma nodig hadden ….) en allerlei interessante aanbiedingen!
Tijdens de beurs was er ook een presentatie over onze activiteiten en kon u (als niet-lid) een gratis Groei & Bloei blad ophalen. Voor onze leden hadden wij de originele Groei & Bloei big shopper als presentje voor hun bezoek!

Een kleine impressie van de
    Lente TUIN en Woonbeurs
    wordt in