Rabobank Clubkas Campagne

Onze afdeling Groei & Bloei doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Via de Rabobank Clubkas Campagne stelt de Rabobank Zeeuws-Vlaanderen een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale verenigingen en maatschappelijke instanties. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden zelf welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met een financiële bijdrage.

Hiertoe kunnen leden van de Rabobank Zeeuws-Vlaanderen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen, waarbij maximaal 2 stemmen aan één organisatie gegeven kan worden. In totaal is voor € 180.000 te verdelen. Stemmen kunnen worden uitgebracht van 6 april t/m 18 april 2015.

Lidmaatschap Rabobank

Om te kunnen stemmen moet u lid zijn van de Rabobank (dus niet alleen een klant van deze bank) Opgave kan tot 15 februari. Wilt u meer weten over het lidmaatschap bij Rabobank Zeeuws-Vlaanderen of u daarvoor aanmelden om te kunnen stemmen? Het lidmaatschap van de Rabobank aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/zvl onder het kopje “Lidmaatschap”.

Afelopen jaar kregen we 234,90 Euro. Grote dank hiervoor!

Dit bedrag gaat besteed worden aan een activiteit voor kinderen. We willen kinderen meer "Groen bewust" maken met een dergelijk project.

Alvast hartelijk dank voor uw (in dit geval) financiële ondersteuning!

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders