NTW Life & & Garden

Samenwerking met Life & Garden Hulst en Life & Garden Oostburg

Deze kruiden activiteit in het kader van de Nationale Tuinweek 2017 was op zaterdag 10 juni (Hulst) en op 17 juni (Oostburg}.

De bedoeling was om de bezoekers “Kruiden-bewust” te maken: zo was er informatie over kruiden en waren er voorbeelden van de toepassing in de vorm van hapje van en met kruiden.

Uiteraard werd er ook kruidenthee geschonken.

Bij een bezoek aan onze stand kreeg elk niet-lid een mooi Groei & Bloei magazine. Daar werd gretig gebruik ban gemaakt. De Groei & Bloei leden kregen een cadeautje in de vorm van een kleurrijk thee-ei.

Zo was er ook een wedstrijd kruiden-raden en voor de kinderen een heksen-grabbelton

Inmiddels hebben twee deelnemers van deze wedstrijd bericht gehad dat ze elk een dagreis voor twee personen hebben gewonnen!

Foto's: Jan Hendrix & Truus Klok