Foto's

Terugblik Najaarsmarkt Goede Doel

Op het plein van de Prins Willem van Oranje school was er op zaterdagochtend 7 oktober opnieuw een Najaarsmarkt.

Ditmaal was de Najaarsmarkt in het teken van het goede doel: Tijdens deze zeer uitgebreide en gezellige ochtend werd er geld ingezameld voor het goede doel, namelijk voor een schooltje in Zuid-Afrika.

Wij wilden hiermee Yolanda & John Dek hun project extra aandacht gegeven. Familie Dek ondersteunt een aantal schooltjes voor weeskinderen in Zuid-Afrika. Ze gaan zelf regelmatig er naar toe om de kinderen met materialen te ondersteunen en steken zelf de handen uit de mouwen om de schooltjes / opvang van de kinderen te verbeteren.

Op de Najaarsmarkt werd taart met koffie, diverse zelfgemaakte jam/confituur/chutney aangeboden, pompoensoep, biologisch fruit, noten e.d. verkocht en dat alles voor hun goede doel.

De confituur op toastjes en ook de chutney kon met gehaktballetjes en blokjes kaas geproefd worden.

We zouden natuurlijk geen Groei & Bloei zijn zonder het aanbod van planten: Diverse standhouders boden hun planten aan tegen liefhebbersprijzen en deden goede zaken!

Aan het einde van de ochtend konden we familie Dek ondersteunen met een cheque van 500 voor hun weeskinderschooltjes in Zuid-Afrika , wat een heel grote verrassing voor hun was!

Foto's: Jan Hendrix
 
meer

 

 

 

20
May
Botanie
19
May
De schrik van de straat