Foto's

Ketchupfabriek

Terugblik zaterdag 28 oktober - Op bezoek bij De Ketchupfabriek

De ketchup van De Ketchupfabriek wordt sinds 2013 op authentieke wijze handgemaakt in Graauw. De ketchupmaker, Patrick, gebruikt waar dat kan zoveel mogelijk ingrediënten die lokaal (in eigen streek c.q. Zeeland) of regionaal (heel Nederland) op duurzame of biologische wijze worden geteeld. De unieke smaak wordt verkregen door het gebruik van verse ingrediënten (hele, heerlijke smaakvolle trostomaten) in combinatie met een uitgekiende mix van kruiden en specerijen. De ketchup wordt met zorg, toewijding en veel plezier gemaakt.

We bezoeken hun bedrijf om er van te leren: Met koffie, thee en wat lekkers er bij vertellen Patrick en zijn vrouw graag over het ontstaan van De Ketchupfabriek, over hoe de ketchup precies wordt gemaakt en waar hij de ingrediënten vandaan haalt. Na de presentatie en de rondleiding nuttigen we een lekkere lunch.

meer

 

 

 

15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL