Foto's

Nationale Tuinweek De Biezentuin

Zondag 17 juni Groenten en kruiden in “De Biezentuin” in Eede

In het kader van de Nationale Tuinweek, organiseerde Groei & Bloei afdeling Zeeuws-Vlaanderen en Noord België in samenwerking met de eigenaren 'de Biezentuin' de afsluiting van de Nationale Tuinweek 2018.

Verschillende onderdelen zijn ergonomisch aangelegd, waardoor het werken in de tuin minder belastend is. Er zijn in de grote moestuin rozenhagen geplant.

Tijdens de open dag zullen er kleine (groenten en kruiden) hapjes en drankjes worden geserveerd die gemaakt zijn met producten uit de tuin.

Tijdens de snoeprondje rondleiding door eigenaresse Astrid, was zelfs een Japanse aanwezig die heel erg benieuwd was naar de “eetbare onderdelen” uit de tuin. Vanuit haar woonplaats Tokio was ze niet gewend aan tuinen en tuinieren.   Zij was op vakantie in Amsterdam en had de uitnogiging via Internet (Website Groei & Bloei) gezien. Dus via trein van Amsterdam naar Vlissingen, aldaar een fiets gehuurt en via de pont naar Eede. Een heel bijzondere belevenis voor haar, evenals voor de andere circa 100 bezoekers.

 
 
meer

 

 

 

20
May
Botanie
19
May
De schrik van de straat